Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

A.B. [ RTS ]

21. 08. 2024. 17:55 >> 18:04
Čitaj mi:

HOLIVUDSKA GLUMICA U BIH

Meg Rajan dobila priznanje u Sarajevu

Na Sarajevo film festivalu glumici Meg Rajan, u znak priznanja za njen izvanredan doprinos filmskoj umjetnosti, uručeno je Počasno Srce Sarajeva.

„Hvala vam mnogo. Tako sam srećna što sam ovdje. Hvala Sarajevo Film Festivalu i svima vama što ste ovdje. Ovo je primjer kako ova zajednica može biti jedinstvena. Hvala vam mnogo što pružate otpor“, rekla je Rajanova.

Holivudska zvijezda poznata po svojoj svestranosti i prirodnom šarm, predstavila je posebnu projekciju svoje hit romantične komedije iz 1998. godine "Stigla vam je pošta", na istom mjestu gdje je ovaj film prikazan prije 25 godina.

Rajanova je stekla široko priznanje za svoju komičnu privlačnost u svojoj prvoj ulozi nominovnoj za Zlatni globus, kao Sali Olbrajt u filmu "Kad je Hari sreo Sali", u režiji Roba Rajnera.

Romantična komedija "Stigla vam je pošta" ponovno joj je donijela međunarodno priznanje i treću nominaciju za Zlatni globus.

Takođe je dobila priznanja za svoje jedinstvene dramske portrete, uključujući ulogu uz Denzela Vošingtona kao prva žena vojnik nominovana za Medalju časti u filmu "Hrabrost pod paljbom".

Tu je i dirljiva uloga žene sa problemom alkoholizma u filmu "Kad muškarac voli ženu" u kojem glumi sa Endijem Garsijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније