Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.Bu. [ n1 ]

15. 08. 2024. 09:23 >> 09:23
Čitaj mi:

USKORO TREĆI DIO FILMA

U susret “Mama miji 3”

Američka glumica Kristin Baranski rekla je da se producenti aktivno pripremaju za snimanje trećeg dijela filma “Mama mija!”. “Bila sam u Londonu sa producentkinjom filma Džudi Krejmer i ona mi je otkrila kako će doći do toga. Do sada je to sve što mogu reći... Džudi Krejmer čini sve da se to dogodi. Uspjela je da realizuje drugi film i to bi bio fenomenalan uspjeh.

 

 

Ne bih isključila vjerovatnoću da će nas Džudi Krejmer ponovo okupiti”, rekla je glumica poznata po ulogama u serijama “Dobra žena “ i “Dobra borba” kao i filmu “Pozlaćeno doba”, piše Holivud riporter.

Film “Mama mija!” studija Juniverzal snimljen je po motivima pjesama grupe ABBA. Prvi dio je debitovao na velikim ekranima 2008. godine i u njemu su, uz Meril Strip, Kristin Baranski, Amandu Sajfred i Džuli Volters glavne uloge tumačili i Pirs Brosnan, Kolin Firt i Stelan Skarsgord. Nastavak je prikazan 2018. godine. Oba filma prikupila su 978 miliona dolara na svjetskim blagajnama.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније