Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

A.J. [ N1 ]

29. 07. 2024. 07:40 >> 07:47

Prvi trejler spinofa „Betmena“

Kolin Farel neprepoznatljiv kao "Pingvin"

Trejler za predstojeću seriju "Pingvin", spinof "Betmena" u kome glavnu ulogu igra Kolin Farel, objavljen je na ovogodišnjem Komikonu.

Zvijezda Kolin Farel nije mogao da prisustvuje panelu lično, ali se pridružio preko Zuma, kao i reditelj Met Rivs, kolege Kristin Milioti i Renzi Feliz i dizajner šminke Majk Marino, piše Variety.

Novi trejler prikazuje Farelovog Pingvina kako se probija na putu do vlasti kroz ulice Gotama, pune kriminala. On iz uzija puca na automobile i kontroliše protok droge u svom klubu Ajsberg Laundž.

Farel je pohvalio Marinov dizajn i protetiku koja mu je pomogla da se transformiše u Pingvina. Marino je rekao da je izgled Pingvina sa prekomjernom težinom i ožiljcima inspirisan Harvijem Vajnstinom i povrijeđenim pticama.

„Oz (Pingvinovo puno ime je Osvald Česterfild Koblpot) jeste zaista neko ko nikada nije bio viđen. Njegova ličnost je oskudna. Želi da bude nešto više nego što jeste“, rekao je Marino na Komikonu.

Napomenuo je da je ranije radio sa Farelom.

„Uvijek sam mislio da ima najbolje lice za šminkanje. Ima mali nos. Kada se šminkate, dodajete nečijem licu. Ne možete oduzeti. On ima najbolje platno.“

„Pingvin“ će biti premijerno prikazan na HBO-u 19. septembra u osam epizoda. Farel ponavlja svoju šokantnu, negativnu transformaciju iz Rivsovog „Betmena“ za spinof seriju, koja se dešava nedelju dana nakon završetka priče filma.

Serija prati Oza Koba, poznatog kao Pingvin, gospodara zločina koji voli smrtonosne kišobrane i koji je glavni igrač u kriminalnom podzemlju Gotam Sitija. Prati njegove podvige nakon završetka „Betmena“ dok se Pingvin diže na vlast u slabo branjenom podzemlju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније