Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

M.M.Lj. [ Klix.ba ]

14. 07. 2024. 22:31 >> 22:31

preminula glumica

Šenon se prije 15 dana nadala oporavku

Šenon Doerti umrla j eu 53. godini, nakon višegodišnje borbe s rakom dojke.

Zvijezda serije "Beverly Hills, 90210" otvoreno je progovarala o svojoj borbi s teškom bolešću, a samo prije 15-tak dana objavila je video u kojem je rekla kako nakon dugo vremena, ponovno ima nadu u oporavak.

"Nemam pojma koliko dugo ću biti na hemoterapiji. Ne znam hoće li to biti tri mjeseca ili ću biti šest mjeseci... Znate, ako nakon tri mjeseca ne bude radila, hoćemo li je ponovno promijeniti. To nije nešto što mogu ja ili moji doktori predvidjeti", kazala je glumica i dodala da je sve to zastrašujuće.

"Ali ima i nekih pozitivnih stvari, molekularne strukture stanica raka su se nedavno promijenile, što znači da je tu puno protokola za mene da isprobam... Nakon dugo vremena, prvi put osjećam se punom nade, jer sad imam puno tih novih protokola. I prije sam se nadala, ali sam se i pripremala na odlazak", kazala je glumica u svom posljednjem videu na društvenim mrežama.

Glumici je prvi put dijagnostifikovan rak dojke 2015., a u maju 2016. podvrgnula se mastektomiji zatim 2017. objavila da je u remisiji. Godinu dana kasnije bolest se proširila na limfne čvorove. 2019. godine Šenon  je doznala da se rak proširio i da je u četvrtom stadijumu, ali nastavila je da radi i nije se predavala do samog kraja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније