Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

A.J. [ Nova.rs ]

31. 05. 2024. 09:18 >> 09:21

glumac navodno nije u dobrim odnosima sa svojom djecom

Bred Pit želi da obnovi kontakt sa ćerkom Šajlo

Holivudski glumac Bred Pit se 2016. godine razveo od koleginice Anđeline Džoli sa kojom ima šestoro djece. Kao jedan od razloga ove odluke spominjao se i navodni Bredov sukob sa najstarijim sinom Medoksom u privatnom avionu kada je tinejdžer pokušao da odbrani majku od oca.

Najstariji sinovi, Medoks i Paks, ne razgovaraju sa Bredom, a nedavno je sve iznenadio i potez petnaestogodišnje Vivijen koja je na jednom projektu potpisana kao Vivijen Džoli, bez očevog prezimena. Mnogi su pretpostavili da je ovim potezom željela da pokaže da je u čitavoj priči na majčinoj strani.

Pisalo se da nijedno od šestoro djece nije u dobrim odnosima sa Bredom, a sada su se pojavile informacije da se glumac nada da će izgladiti odnose barem sa ćerkom Šajlo koja je napunila 18 godina.

Navodno Anđelina utiče na to da djeca imaju loše mišljenje o ocu, pa se Bred nada da će Šajlo, sada kada je punoljetna, moći samostalnije da donosi odluke.

„Sada kada Šajlo ima 18 godina, ona može sama da odluči o tome kako želi da se razvija njen odnos sa ocem“, rekao je izvor za „Daily Mail“.

Od razvoda 2016. Bred i Anđelina vode bitku za starateljstvo, a glumica navodno djeci ograničava kontakt sa ocem.

„Tako je i dalje sa najmlađima, ali kada je Šajlo u pitanju, to više nije na Anđelini da odlučuje. Ako Šajlo odluči da ima ograničen kontakt sa ocem, to je njena odluka. Razlika između ovog trenutka i pre nekoliko dana je u tome što sada Šajlo pravi izbor“, dodao je izvor i istakao da će „Bred voljeti svoju ćerku šta god ona odluči“.

„Svi su uvjereni da će vremenom ponovo obnoviti vezu. Udaljavanje Šajlo od Breda više nije opcija za Anđelinu.

Drugi izvor je istakao da Pit nikada neće odustati od svoje djece i da će od njih uvijek biti „samo na jedan telefonski poziv daleko“.

„Endži ih može natjerati da razmišljaju drugačije, ali istina je da Bred želi da oni znaju da im on uvijek čuva leđa. Bred ne želi da se ikada kaje, te i kada bude imao 70, 80 ili 90 godina, uvijek će željeti da vidi svoju djecu i ima kontakt sa njima. Volio bi da Šajlo počne sama da donosi odluke i da on bude uključen u njenu budućnost, tako da samo čeka da vidi šta će se desiti i nada se najboljem“, zaključio je izvor.

Podsjećamo, nekadašnji par je nakon razvoda počeo da vodi bitku za starateljstvo nad petoro maloljetne djece, a kako ih je troje u međuvremenu postalo punoljetno, sada će se jedino boriti za starateljstvo nad petnaestogodišnjim blizancima Vivijen i Noksom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније