Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.B. [ Danas ]

21. 05. 2024. 17:53 >> 17:57
Čitaj mi:

"The Apprentice"

Film o Donaldu Trampu izazvao kontroverzu u Kanu

Biografski film "The Apprentice", reditelja Alija Abasija, izazvao je kontroverzu na Filmskom festivalu u Kanu zbog prikaza seksualnog napada na Trampovu bivšu ženu Ivanu Tramp.

U kontroverznoj sceni Ivana pokazuje Trampu knjigu o ženskom orgazmu, ali nezainteresovani Tramp joj kaže da mu više nije privlačna, što rezultira svađom. Tramp zatim baci Ivanu na pod i počne seksualno da je napada.

Kako navodi Variety, a prenosi Index. hr gledaoci su nakon premijere filma pričali da je scena neprijatna, odvratna i uznemirujuća.

Film "The Apprentice" prati uspon Donalda Trampa, koji je tokom 70-tih bio relativno nepoznat moćnik tržišta nekretninama, ali je u 80-im doživio renesansu. U tome mu je pomogao njegov prijatelj i mentor, advokat Roj Kon.

Uz scenu seksualnog napada, kontroverzne su bile i scene u kojima Tramp konzumira droge, ide na liposukciju i transplantaciju kose.

Glavne uloge u filmu igraju Sebastijan Sten, koji tumači Donalda Trampa, Džeremi Strong, koji igra Roja Kona, i Marija Bakalova, koja tumači Ivanu Tramp.

Još uvijek nije poznato kada će film imati premijeru u bioskopima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније