Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

M.M.Lj. [ N1 ]

11. 04. 2024. 08:39 >> 08:39

paskal priznala

Producenti Spajdermena nijesu imali pojma ko je Zendaja

Producentkinja "Spajdermena" Ejmi Paskal priznala je da ni ona, ni predsjednik Marvel studija Kevin Fidž, nisu znali ko je Zendaja kada su joj dali ulogu Em Džej u filmskom serijalu o tom superheroju.

Zendaja je već bila velika zvijezda kada je dobila ulogu Em Džej 2017. godine, u filmu „Spajdermen: Povratak kući“, budući da je glumila u popularnim Diznijevim serijama „Shake It Up“ i „K.C. Undercover“, podsjeća „Varajeti“.

Pojavljivala se i Bijonsinom filmu „Lemonade“, i takmičila se u „Plesu sa zvijezdama“, ali sve je to očigledno prošlo ispod radara producentkinje Ejmi Paskal.

„Biću iskrena, ni Kevin Fidž ni ja nismo imali pojma ko je ona. Nije bila našminkana i bila je obučena kao obična djevojčica, i pomislili smo: ‘O Bože, nevjerovatna je. Mora da bude u filmu'“, ispričala je Paskal za magazin „Vog“.

„Kasnije smo saznali da je bila baš poznata osoba, i osjećali smo se stvarno glupo“, dodala je.

Fidž i Paskal producirali su sva tri filma u kojima glume Zendaja i Tom Holand, od kojih su dva zaradila više od milijardu dolara na bioskopskim blagajnama.

Za razliku od Zendaje, Tom Holand koji je igrao „čovjeka pauka“ do tada nije bio poznat široj javnosti.

„Oboje smo bili jako mladi, ali moja karijera je bila već u usponu, a njegova se promijenila preko noći. Jednog dana si klinac sa svojim prijateljima u pabu, a sljedećeg si Spajdermen. Gledala sam kako mu se život mijenja, i on je to jako lijepo izneo“, ispričala je Zendaja za „Vog“.

Zendaja i Holand su se upoznali na snimanju „Spajdermena“, i od tada su u ljubavnoj vezi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније