Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.B. [ Danas ]

15. 03. 2024. 21:26 >> 21:28
Čitaj mi:

FANOVI RAZOČARANI

Snimljen rimejk kultnog klasika "Vrana"

Studio "Lionsgate" objavio je trejler za predstojeći superherojski film "The Crow" (Vrana), rimejk istoimenog kultnog klasika iz 1994. godine, na čijem je snimanju poginuo glavni glumac Brendon Li, inače sin Brusa Lija. Glavne uloge u novom filmu igraju Bil Skarsgord i pjevačica FKA Twigs.

Film u režiji Ruperta Sandersa baziran je na stripu "The Crow" iz 1989. godine, a prati muzičara Erika Drejvena (Skarsgord), koji je ubijen sa svojom suprugom Šeli (FKA Twigs). Nakon što umre, vrana oživljava Drejvena kako bi se osvetio zločincima koji su mu uništili život.

Sporedne uloge u filmu igraju Deni Hjuston, Laura Birn i Džordan Boldžer, prenosi Index.

Fanovi originala su razočarani.

"The Crow" iz 1994. godine s Brendonom Lijem ostao je zapamćen kao kultni film. U prvi mah nije bio toliko hvaljen, ali je s protokom vremena stekao vjernu publiku. Mnogi od fanova originala, međutim, nisu oduševljeni trejlerom rimejka.

"Znači, ‘The Crow’ je sada ‘John Wick’?“, 'Ovo izgleda užasno', 'Ovo izgleda gore od očekivanog', 'Imam osjećaj da ovaj film nema nikakav stil. Nisam impresioniran'", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније