Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

A.B. [ Danas ]

29. 02. 2024. 21:37 >> 21:37
Čitaj mi:

PRIPREME U TOKU

Snima se novi film o Bridžet Džons

Omiljena romantična komedija o Bridžet Džons trebalo bi da dobije svoj četvrti nastavak, a glavnu ulogu, naravno, tumači Rene Zelveger.

Glumci se pripremaju za početak snimanja, koje bi trebalo da se desi ovog maja u Londonu.

Blokbaster je posljednji put prikazan na velikom platnu prije šest godina, kada je Bridžet Džons saznala da je trudna i kada je pokušala da otkrije ko je otac.

Novi film biće fokusiran na priču o Bridžet Džons u ulozi majke.

Na kraju posljednjeg filma Bridžet Džons odlučila je da se uda za Marka Darsija (Kolin Firt).

Radnja četvrtog filma temelji se na romanu Helen Fielding iz 2013. “Bridget Jones: Mad About The Boy”, u kojem Bridžet kao novopečena samohrana majka pokušava da pronađe ravnotežu u odgajanju dječaka i korišćenju aplikacije za upoznavanje, piše The Sun, prenosi Index. hr

Naime, Brižet Džons je u knjizi ostala udovica nakon što je njenog odabranika raznijela mina dok je vodio pregovore u Sudanu.

Nejasno je koliko će radnja filma biti bliska radnji knjige, ali s obzirom na to da premisu svih filmova Bridžet Džons govore o njenom iskustvu kao slobodne žene, čini se vjerovatnim da će lik Kolina Firta biti ubijen.

Kako prenose britanski tabloidi, Rene Zelveger je u potrazi za stanom u kojem će živjeti dok se snima novi nastavak.

Kolin Firt i Hju Grant takođe bi trebalo da se pojave u četvrtom filmu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније