Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Бу. [ b92 ]

17. 11. 2023. 11:00 >> 11:14

10. MARTA 2024.

Poznat domaćin dodjele Oskara 2024. godine

Komičar Džimi Kimel vodiće dodjelu Oskara četvrti put, saopštili su u srijedu organizatori najuglednije holivudske svečanosti.

 

 

„Uvijek sam maštao o tome da četiri puta vodim dodjelu Oskara„, našalio se u saopštenju 56-godišnji glumac i voditelj koji vodi američku emisiju Jimmy Kimmel Live!“

Devedesetšesta dodjela Oskara održaće se 10. marta 2024.

„Džimi se nametnuo kao jedan od najvećih voditelja Oskara svih vremena zahvaljujući savršenom spoju dobrote i humora“, pozdravili su vijest izvršni producenti svečanosti Raj Kapur i Keti Mullan.

Kimel je vodio dodjelu 2017, 2018. i 2023. godine.

Dodjela Oskara nema dobru gledanost već nekoliko godina, a jedan od načina da se prenos ceremonije vrati u zlatno doba kad ga je pratilo 50 miliona gledalaca jeste i odabir poznatog lica kao što je Kimel.

Ovaj put će dodjelu prestižne filmske nagrade voditi u trenutku kada se Holivud oporavlja nakon šestomjesečne paralize zbog štrajka scenarista i glumaca.

Ovaj štrajk, kakav nije viđen od 1960, podstaknuo je veliku napetost između filmskih studija i radnika industrije koju su uzdrmali ‘streaming’ i vještačka inteligencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније