Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ A.B. ]

07. 08. 2023. 12:35 >> 13:05

JEDINSTVENA ZARADA

Film „Barbi” zaradio milijardu dolara 

Film „Barbi” ostvario je zaradu od milijardu dolara samo 17 dana nakon što se pojavio u bioskopima, što je prvi put da ostvarenje neke rediteljke ostvari takvu zaradu.

Predsjednik distribucije u kompaniji Vorner Broders Džefri Goldstajn kazao je da niko osim Grete Gervig nije mogao da oživi ovu međugenereacijsku ikonu i njen svijet u tako smiješnoj, emotivnoj i zabavnoj priči.

"Barbi je cio svet obojila u ružičasto”, poručio je Goldstajn. 

Tako su se dugi redovi u bioskopima i gledaoci vratili "na binu", pošto je bioskopska industrija bila na udaru pandemije kovid-19 i porasta popularnosti striming platformi.

Film u kojem glavne uloge tumače Margo Robi i Rajan Gosling do sada je zaradio 459 miliona dolara u SAD i 542 miliona dolara u drugim državama.

Uz film „Barbi” objavljen je i album sa muzikom iz filma, a sklopljeno je više od 165 partnerskih kampanja sa raznim proizvođačima u svijetu.

Ohrabrena uspjehom „Barbi”, kompanija Matel navodi da će svoja holivudska ostvarenja dobiti i drugi brendovi igračaka, poput „Barnija”, „Hot Wheels” i „Poli Poket”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније