Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ Vukoman Kljajević / Radio Crne Gore ]

04. 02. 2023. 09:45 >> 09:40

DAN ZA PORODICU

“Mačak u čizmama” i “Vavilon” danas u bjelopoljskom bioskopu

Danas će u bjelopoljskom bioskopu  biti održan "Dan za porodicu", tokom kog će biti  prikazani filmovi ''Mačak u čizmama'', nova animirana avantura za najmlađe, čija projekcija je zakazana od 16 sati, a potom će, od 19 sati,  ljubitelji sedme umjetnosti biti u prilici da gledaju film ''Vavilon'', u režiji Dejmijena Šazela, sa Bredom Pitom  i Margom Robi u glavnim  ulogama.

Poslije više od decenije, Dream Works Animation predstavlja novu avanturu iz Šrekovog univerzuma. Odvažni odjmetnik, otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbjednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio osam od devet života, ali usput se zabrojao. Vraćanje života odvešće ga u njegovu najveću potragu ikada.

Antonio Banderas, svojim glasom ponovo je oživio Mačka u čizmama u njegovom epskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Ali, kako mu je ostao samo jedan život, Mačak će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Selma Hajek.

U svom pohodu, Mačak i Kiti će, uprkos njihovom mišljenju, pomoći Pero, brbljiv i izuzetno veseo džukac. 

U filmu ''Vavilon'' rayvija se priča o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima, prati uspone i padove više likova tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Holivuda.

U režiji Dejmijena Šazela, Vavilon  je originalna priča epskih razmjera smještena u Los Anđeles dvadesetih godina prošlog vijeka,  predvođena Bredom Pitom, Margo Robi, Dijegom Kalvom, kao i ansamblom koji čine Džovan Adepo, Li Jun i Džin Smart.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније