Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Бу. [ Klix.ba ]

31. 01. 2023. 09:49   >>  09:44

NEVJEROVATAN IZNOS

Tom Kruz  je najplaćeniji holivudski glumac, evo koliko zarađuje po izgovorenoj riječi

Tom Kruz je najplaćeniji glumac Holivuda, a uzevši u obzir njegovu zaradu tokom karijere objavljen je i iznos koji zarađuje po izgovorenoj riječi.

 

Kruzove glumačke vještine u kombinaciji s poslovnim duhom i produkcijom vlastitih filmova poput "Nemoguće misije" omogućili su mu da dobija i postotak zarade, a ne samo fiksnu platu od mnogih uspješnih ostvarenja u kojima je glumio - stoga je na vrhu liste najplaćenijih holivudskih glumaca.

U prilog ide i činjenica da je on jedno od onih imena koja čine više za promociju filma nego sva druga obilježja.

Website Casumo navodi da, na osnovu dosadašnje zarade - ne računajući nastavak filma "Top Gun", Kruz zarađuje 7.091 dolar po riječi, što znači 205.639 dolara za 10 sekundi dijaloga.

Glumci na drugom i trećem mjestu, Kurt Rasel i Džoni Dep, zarađuju "samo" 5.682 dolara i 4.877 dolara po izgovorenoj riječi. Kada se radi o glumicama, Kameron Diaz, koja je sada u penziji, "zaostaje" sa 4.637 dolara po riječi.

Casumo ne otkriva tačne metode izračunavanja zarade, ali djeluje da uzima u obzir cjelokupnu glumačku karijeru. Takođe, proračuni za Kruza ne uključuju zaradu od filma "Top Gun: Maverick" koji je izašao prošle godine.

"Top Gun: Maverick" nije bio samo jedan od najboljih filmova 2022., već i jedan od najprofitabilnijih, a zaradio je 1,489 milijardi dolara s budžetom od samo 170 miliona dolara. Zbog toga je Kruzova zarada po riječi  ponovo porasla do ovog trenutka.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније