Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Бу. [ RTS ]

23. 01. 2023. 14:32 >> 14:39

DŽEREMI RENER

Holivudskom glumcu polomljeno više od 30 kostiju u tijelu

Džeremi Rener, zvijezda filmova „Katanac za bol“ i „Osvetnici“, kaže da je polomio više od 30 kostiju u svom tijelu u nesreći 1. januara kada ga je, dok je čistio snijeg, pregazila grtalica.

 

Obavještavajući obožavaoce o svom oporavku, holivudski glumac naveo je da su se svi novogodišnji planovi promijenili prvog dana 2023. i podijelio fotografiju sebe dok leži u bolničkom krevetu.

Rener je pretrpio teške povrede grudi i prelome kostiju dok je čistio snijeg ispred svoje kuće u Nevadi. Nekoliko dana je bio u kritičnom stanju.

„Ovih 30 i više kostiju će zarasti i biti još jače, isto kao što se produbljuju ljubav i veze sa porodicom i prijateljima“, napisao je Rener na društvenim mrežama.

Glumac se zahvalio svima koji su mu slali poruke podrške, uključujući njegove kolege Krisa Hemsvorta i Krisa Evansa.


Rener, koji je napunio 52 godine nedelju dana nakon nesreće, stekao je popularnost sredinom 2000-ih godina u ostvarenjima 28 nedelja i Katanac za bol, za koje je bio nominovan za Oskara za najboljeg glavnog glumca.

Proteklih deset godina najpoznatiji je po ulozi Klinta Bartona, odnosno Oka sokolovog, u „Marvelovim“ Osvetnicima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније