Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

RTCG

27. 06. 2022. 22:37 >> 22:43

Top Gun zaradio milijardu dolara na blagajnama: Rekord za Toma Kruza

Nastavak najpoznatije pilotske filmse sage Top Gun: Maverik, premašio je ove nedjelje jednu milijardu dolara zarade na bioskopskim blagajnama.

To je ujedno i prvi film Toma Kruza koji prebacuje cifru od milijarde dolara zarade.

Film se sada pušta u bioskopima širom svijeta već pet nedjelja a milijardu dolara zarade su dostigli za manje od mjesec dana emitovanja.

Do sada Top Gan: Maverik je zaradio 521,7 miliona u bioskopima u SAD, dok je u ostatku svijeta zaradio 484,7 miliona dolara.

Ovo je ujedno i prvi film u 2022. godini koji je uspio da ima ovakav uspjeh, kada je u pitanju zarada.

Prvo mjesto je pripadalo Soniju, tačnije Spajdermenu, kao i filmu iz Dizni i Marvel Produkcije Doktor Strejndž: Ludilo multiverzuma.

Tom Kruz je do sada i svojoj karijeri koja traje četiri decenije, najbolje prošao na blagajnama sa filmom iz serijala Nemoguće misije:Fallout, koji je zaradio 791 milion dolara širom svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније