Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.B. [ Klix.ba ]

22. 06. 2022. 09:25 >> 09:34

SUD U KALIFORNIJI

Bil Kozbi proglašen krivim za zlostavljanje maloljetnice

Sud u Kaliforniji proglasio je Bila Kozbija krivim za seksualno zlostavljanje tada 16-godišnje djevojke Džudi Hat. Slučaj se dogodio 1975. godine.

Hat je dobila pola miliona dolara odštete. Na čitanju presude bio je prisutan Kozbijev pravni tim. Glumac se nije pojavio.

Hat je u tužbi, koju je podnijela 2014. godine, navela da je zlostavljao u spavaćoj sobi u Plejboj vili.

Ona i njena prijateljica su 1975. posmatrale snimanje filma u parku u Los Anđelesu. U jednom trenutku im je prišao Kozbi i pozvao ih da mu se pridruže. Odveo ih je u svoj teniski klub i nudio im alkoholna pića. Nakon toga ih je odlučio "iznenaditi" i odvesti u Plejboj vilu.

Hat je zamolila Kozbija da joj pokaže gdje se nalazi kupatilo, što je i učinio. Kada je izašla iz kupatila, koje se nalazilo u spavaćoj sobi, zatekla je glumca kako sjedi na krevetu. Natjerao je da legne i seksualno zlostavljao.

Iako je ovaj slučaj zastario, kalifornijski zakon dozvoljava maloljetnim žrtvama seksualnog zlostavljanja da podnesu tužbe decenijama kasnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније