Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.B. [ Klix.ba ]

22. 06. 2022. 23:45   >>  23:43

POTPUNO ISCRPLJENA

Sandra Bulok se povlači iz glume

Sandra Bulok najavila je povlačenje iz glume u velikom intervjuu koji je dala za "The Hollywood Reporteru".

Iako je još u martu kazala da planira da napravi pauzu od glume, jer želi da se fokusira na porodični život, u intervjuu je istakla da je potpuno iscrpljena.

"Potpuno sam izgorjela. Toliko sam umorna da nisam sposobna donositi zdrave, pametne odluke i toga sam svjesna", ispričala je glumica.

Bulok je istakla da uživa u pomisli da sama kreira svoj raspored obaveza i da to želi da radi isključivo za sebe.

"Uvijek sam radila, dakle imala sam sreće. I shvatila sam da je posao postao moja štaka. Bilo je to kao da stalno otvaraš frižider i tražiš nešto što nikad i nije bilo u njemu. Rekla sam samoj sebi: 'Prestani tražiti, jer se ne trebaš više dokazivati. Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda uspjeha'", dodala je.

Glumica je, na pitanje kada će se vratiti glumi, odgovorila da ne zna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније