Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Beta [ M.L.B. ]

09. 04. 2022. 09:14   >>  09:15 1

AKADEMIJA ODLUČILA

Vilu Smitu zabranjeno da prisustvuje Oskaru narednih 10 godina

Američka Akademija filmskih umjetnosti i nauka saopštila je da je glumcu Vilu Smitu u narednih 10 godina zabranjeno da prisustvuje svim događajima Akademije, uključujući i dodjelu Oskara.

Akademija je odluku donijela zbog toga što je Smit ošamario komičara Krisa Roka na posljednjoj ceremoniji, prenosi Glas Amerike (VOA).

"Trebalo je da 94. dodjela Oskara bude proslava mnogih pojedinaca u našoj zajednici koji su obavili izvanredan posao protekle godine. Međutim, te momente zasijenilo je neprihvatljivo i štetno ponašanje gospodina Smita na bini", saopštili su sinoć predsjednik i direktorka akademije, Dejvid Ruben i Don Hadson.

Smit se 1. aprila povukao iz članstva u Filmskoj akademiji i izdao saopštenje u kojem se izvinio Roku, producentima dodjele Oskara, nominovanim kolegama i gledaocima.

Tokom ceremonije u pozorištu Dolbi, Smit se popeo na binu i ošamario komičara, jer se našalio na račun njegove supruge Džejd Pinket Smit koja pati od alopecije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније