Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 11. 2017. 23:38 >> 23:10

CEREMONIJA U SUBOTU

Donald Saterlend dobija počasnog Oskara

Čuveni kanadski glumac Donald Saterlend konačno će dobiti Oskara, poslije više od 50 godina zapaženih filmskih uloga.

Saterlend (82) će primiti počasnog Oskara u subotu, na devetoj godišnjoj manifestaciji Gaverners Avords (Governors Awards) filmske akademije AMPAS.

Saterlend je glumio u oko 140 filmova, a najpoznatije uloge ostvario je u filmovima "Dvanaest žigosanih" (The dirty dozen) iz 1967. godine, "Ratnici" (Kelly's Heroes) iz 1970. godine, "Obični ljudi" (Ordinary people) iz 1980. i "Građanin Iks" (Citizen X) iz 1995. godine.

Saterlend je rekao da bi volio da su njegova majka i režiser "Ratnika" Brajan Haton živi i da mogu sa njim da prisustvuju ceremoniji dodjele počasnog Oskara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније