Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

26. 10. 2024. 19:38 >> 19:41
Čitaj mi:

Više državno tužilaštvo

Naložena obdukcija tijela ubijenih u Bijelom Polju

Više državno tužilaštvo (VDT) u Bijelom Polju naložilo je obdukciju tijela M.M i J.M. u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je nastupila smrt, saopšteno je iz VDT-a. Kako su istakli, u petak oko 22 sata, dežurnu državnu tužiteljku VDT-a u Bijelom Polju, službenici tamošnjeg Odjeljenja bezbjednosti (OB) obavijestili da su u mjestu Sokolac poginuli M.M. i J.M.

Državna tužiteljka je danas sa službenicima OB Bijelo Polje i Forenzičkog centra izvršila uviđaj užeg i šireg lica mjesta. Kako ističu, tom prilikom izuzeti su tragovi koji će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru u Danilovgradu.

„Naložena je obdukcija tijela M.M i J.M. u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je nastupila smrt. Prilikom vršenja uviđaja konstatovano je da su M.M i J.M. ubijeni upotrebom vatrenog oružja“, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da se po nalogu državne tužiteljke preduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja indentiteta učinioca krivičnog djela i njegovog pronalaska.

„Nakon prikupljanja dokaza od značaja za utvrđivanje okolnosti pod kojima se događaj desio i nakon utvrđivanja identiteta učinioca javnost će biti blagovremeno obaviještena“, navodi se u saopštenju VDT-a.

Navode da je izviđaj u toku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policija još tragaju za A.B. osumnjičenim da je sinoć u bjelopoljskom selu Sokolac ubio dvije osobe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније