Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

24. 10. 2024. 08:23 >> 08:30
Čitaj mi:

osam prijava za nasilje

Nikšić: Prijetio ocu i podmetnuo požar u porodičnoj kući

Nikšićka policija je tokom oktobra Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijela šest krivičnih prijava protiv osam osoba zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, nikšićka policija je podnijela krivičnu prijavu protiv A.V. (63) zbog sumnje da je počinila krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, nakon prijave njenog supruga da mu je A.V. u porodičnoj kući upućivala riječi prijeteće sadržine.  

Policijski službenici su uhapsili Z.K. (62) i protiv njega podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je na radnom mjestu a potom i u porodičnoj kući, verbalno napao suprugu.

"Slobode je lišen i A.J.(27) i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici nakon verbalnog napada i grubog uznemiravanja njegove majke u njihovoj porodičnoj kući", navode u saopštenju. 

Kako dalje navode, zbog sumnje da je prijetio ocu i grubo ga uznemiravao u njihovoj porodičnoj kući, a potom podmetnuo požar u jednom dijelu kuće, po nalogu tužioca je uhapšen je A.Lj. (20) i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog nasilja u porodici.

"Policija je po nalogu tužioca lišila slobode M.B.(39) zbog prijetnji bratu i uništenja zajedničke imovine, a potom i njegovog brata B.B.(56) zbog nanošenja tjelesnih povreda M.B, i protiv istih podnijela krivične prijave. Takođe, nikšićka policija je lišila slobode B.B. (22) zbog fizičkog napada na brata J.B. (20) koji je takođe lišen slobode zbog verbalnog i fizičkog napada na B.B. i protiv njih je tužilaštvu podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici", ističu iz policije. 

Iz Uprave policije poručuju da svakodnevno preduzimaju aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju suzbijanja krivičnih djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније