Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

21. 10. 2024. 15:17 >> 15:17
Čitaj mi:

plav

Tri osobe procesuirane zbog zloupotrebe službenog i položaja u privrednom poslovanju

Plavska policija je tokom prethodne sedmice podnijela pet krivičnih prijava kojima su procesirane tri osobe, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Naime, zbog sumnje da su izvršile krivično djelo zloupotreba službenog položaja, iz policije su saopštili da su podnijeli krivične prijave protiv E.R. zaposlene kao sekretarke Sekretarijata za inspekcijske poslove i komunalni nadzor i D.J. zaposlene kao komunalne inspektorke u ovom Sekretarijatu.

One su, kako se sumnja, djela koja im se stavljaju na teret izvršili na način što su propuštanjem radnji koje su bile dužne izvršiti, drugome omogućili ostvarivanje protivpravne imovinske koristi.

"Takođe, službenici Odjeljenja bezbjednosti Plav podnijeli su i tri krivične prijave protiv D.R., glavnog blagajnika u poslovnici jedne bankovne filijale u Plavu koji se sumnjiči za krivična djela zloupotreba položaja u privrednom poslovanju na štetu tri lica. On je ova djela izvršio na način što je, zloupotrijebivši svoj položaj, sa računa oštećenih sebi pribavio novac u iznosu od 7.662 eura", saopšteno je iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније