Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

14. 10. 2024. 13:23 >> 13:24
Čitaj mi:

DANILOVGRAD

Uhapšen osumnjičeni zbog prijetnji sestri i sestriću

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu sestre i sestrića policija je u Danilovgradu uhapsila R.T. (53) koji je oštećenima upućivao riječi prijeteće sadržine po njihov život i tijelo, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako je saopšteno iz policije, u Danilovgradu je izvršen i pretres dva lica - Đ.Đ. i M.Đ. (20) i tom prilikom kod M.Đ. pronašla manju količinu opojne droge marihuana i drobilicu.

"Protiv njega će biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih draga, kao i prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga", ističu u saopštenju. 

Takođe, policija je u ovom gradu locirala i uhapsila V.P. koje se potraživalo na lokalnom nivou u Budvi i Herceg Novom.

On se, kako navode, primijetivši policijske službenike, dao u bjekstvo, međutim sustignut je i lišen slobode u mjestu Branelovica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније