Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

P. R.

08. 10. 2024. 15:17 >> 15:27
Čitaj mi:

AERODROM U TIRANI

Albanija: Uhapšen crnogorski državljanin zbog lažnog pasoša

Crnogorski državljanin I.V. (42) uhapšen je na Međunarodnom aerodromu Majka Tereza u Tirani, prilikom izlaska iz Albanije, nakon što je dao, kako se sumnja, falsifikovan pasoš, saopštila je albanska policija.

"Sa sobom je imao lažni pasoš, ličnu kartu i vozačku dozvolu. Crnogorski državljanin je uhapšen na izlasku iz Albanije. Dokumenti su zaplijenjeni", napisala je albanska policija na svojoj Fejsbuk stranici.

Granična policija aerodroma je prilikom provjera kod I.V. pronašla ličnu kartu i vozačku dozvolu sa podacima drugog italijanskog državljanina.

"Falsifikovani dokumenti oduzeti su kao materijalni dokazi, dok je državljanin I. V., uhapšen zbog krivičnih djela 'Falsifikovanje isprava' i 'Falsifikovanje lične karte, pasoša ili viza', dodali su iz policije.

Procesni materijali su proslijeđeni Tužilaštvu Tirane, radi dalje istrage.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније