Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

29. 09. 2024. 15:44 >> 15:45
Čitaj mi:

reagovanje

ODT Podgorica: Neselektivno postupamo po svim krivičnim prijavama

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici neselektivno postupa po svim krivičnim prijavama uz poštovanje pretpostavke nevinosti prijavljenih lica, pa tako postupamo i u toku lokalnih izbora u Podgorici, kazali su iz te institucije.

"Radi objektivnog informisanja javnosti, obavještavamo vas da Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici neselektivno postupa po svim krivičnim prijavama uz poštovanje pretpostavke nevinosti prijavljenih lica, pa tako postupamo i u toku lokalnih izbora u Podgorici. Dakle, sve nepravilnosti prilikom održavanja lokalnih izbora u Podgorici, za koje postoji osnov sumnje da se može raditi o nekom krivičnom djelu protiv izbornih prava, biće provjerene od strane tužilaštva. Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici istovremeno poziva predstavnike političkih partija da u svojim javnim istupima ne zloupotrebljavaju instituciju tužilaštva i ne dovode ga u vezu sa pravom građana da iskoriste svoja zakonom propisana prava", kazali su iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) Podgorica. 

                    

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније