Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M. V.

17. 09. 2024. 10:56 >> 11:00
Čitaj mi:

SJUTRA PRESS

Europol razbio još jednu šifrovanu komunikaciju među kriminalcima

Međunarodna koalicija zemalja će objaviti rezultate sofisticirane akcije za sprovođenje zakona protiv šifrovane komunikacione platforme.

Konferencija za novinare biće održana u srijedu, 18. septembra na kojoj će biti najavljena velika akcija protiv šifrovane komunikacione platforme koja se koristi za kriminalne aktivnosti, kao što su trgovina drogom velikih razmjera, ubistva i pranje novca.

Ova operacija je najnoviji sofisticirani pokušaj da se poremete aktivnosti visokorizičnih kriminalnih organizacija koje djeluju iz sva četiri kraja svijeta.

Na konferenciji za novinare prisustvovaće predstavnici:

Europol
Francuska nacionalna žandarmerija (Gendarmerie Nationale)
Federalni istražni biro Sjedinjenih Država (FBI)
Australijska federalna policija (AFP)
Irska policija
Kraljevska kanadska konjička policija (RCMP)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније