Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.B.

15. 09. 2024. 15:34 >> 15:34
Čitaj mi:

UPRAVA POLICIJE

Uhapšene dvije osobe po Interpolovim potjernicama

Službenici policije juče su na graničnom prelazu Dobrakovo uhapsili državljanina Srbije kojeg potražuje interpol Visbadena, a po potjernici podgoričkog Interpola u Mađarskoj je lišen slobode takođe državljanin Srbije koji treba da izdržava zatvorsku kaznu zbog neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Kako navode u saopštenju policije, službenici Sektora granične policije su juče na graničnom prelazu Dobrakovo lišili slobode međunarodno traženo lice, državljanin Republike Srbije H.B. (51) kojeg je potraživao NCB Interpol Visbaden zbog vođenja krivičnog postupka zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zadržavanje i pronevjera zarada u 33 slučaja, kao i krivično djelo utaja poreza u 33 slučaja.

Kako navode u Upravi policije, on će u zakonskom roku biti sproveden sudiji za istragu Višeg suda u Bijelom Polju na dalju nadležnost.

"Osim toga, juče je po međunarodnoj potjernici NCB Interpol-a Podgorica u Mađarskoj slobode lišen M.M. (41), državljanin Republike Srbije kojeg je Crna Gora potraživala na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od dvije godine, izrečene zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", navode u policiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније