Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.B. [ Portal RTCG ]

13. 09. 2024. 22:22 >> 22:31

JOŠ JEDNA AKCIJA

Utopila se jedna osoba kod Drobnog pijeska

Jedna osoba utopila se večeras u mjestu Drobni pijesak kod Budve, javlja Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama.

Utopljenika je izvukao, kako su saopštili, spasilački čamac SAR -5 zajedno sa posadom UPSUL-a i pripadnicima Sektora granične policije. 

Podsjetimo, večeras se takođe utopio i ukrajinski državljanin O.J. (36) u moru kod Bara, javlja portal Bar info.

On je, kako prenosi taj medij, sa suprugom i djetetom izvučen iz uzburkanog mora na Velikom pijesku.

“Utopljenikova porodica je spašena, zahvaljujući holandskom državljaninu koji je uskočio u talase da im pomogne, a potom upućena na medicinsko zbrinjavanje u Opštoj bolnici Bar”, saopšteno je Radio Baru i Bar Infu iz policije.

Iz UPSUL-a su upozorili da je na snazi crveni meteo alarm i najava veoma jakih vjetrova koji stvaraju velike talase i jake struje.

Pa i pored tog upozorenja, na plažama su danas uočeni kupači koji i pored istaknutih crvenih zastavica na plažama, ulaze u more i time rizikuju kako svoje živote tako i živote pripadnika službi koji ih spašavaju u veoma uzburkanom, kamenitom i nepristupačnom terenu.

"Ovakve i slične situacije se ponavljaju godinama unazad i, nažalost, rezultiraju nepotrebnim gubicima ljudskih života, te UPSUL apeluje da kupači budu veoma oprezni narednih dana kako bi se izbjegle nepotrebne nesreće i utapanja", zaključeno je u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније