Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.B. [ Portal RTCG ]

12. 09. 2024. 14:35 >> 14:48
Čitaj mi:

NADOMAK SKADARSKOG JEZERA

Osumnjičen da je gradio bungalove bez dokumenata i prijave

Uprava policije podnijela je krivičnu prijavu protiv M.D. zbog nezakonite gradnje u zoni Nacionalnog parka.

Iz Uprave policije tvrde da je M.D. na lokaciji Bistrica - Zavrbiš, vršio iskop šljunka i pijeska, te da je gradio bungalove bez prijave i dokumentacije za građenje.

Osumnjičeni, dodaju iz policije, na zahtjev policijskih službenika nije pružio na uvid traženu dokumentaciju.

Nadalje je utvrđeno da M.D. ne posjeduje odobrenje niti dokumentaciju za građenje objekta, nakon čega su donijeli rješenja kojim se licu M.D. zabranjuje dalje vršenje radnji i aktivnosti na izgradnji objekta.

"Nakon prikupljenih obavještenja i pribavljene dokumentacije, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su podnijeli krivičnu prijavu protiv M.D. zbog sumnje da je počinio krivično djelo građenje objekata bez prijave i dokumentacije za građenje", piše u saopštenju Uprave policije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније