Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M. [ Portal Vijesti ]

10. 09. 2024. 18:09 >> 18:10

Iva Vukoslavčević

Pomoćnica ministra MUP-a prijavila da je vrijeđao i odgurnuo državni sekretar Petar Koprivica

Direktorica Direktorata za normativne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova Iva Vukoslavčević podnijela je krivičnu prijavu protiv državnog sekretara MUP-a Petra Koprivice tvrdeći da je danas u njegovom kabinetu omalovažavao, vrijeđao pa čak i odgurnuo.

Vukoslavčevićeva je prijavu podnijela Centru bezbjednosti Podgorica, gdje je, između ostalog, navela da već mjesecima trpi mobing i pritisak na poslu od državnog sekretara Koprivice.

Ona je u prijavi navela da je danas u 7,50 časova, sekretarica Petra Koprivice pozvala njenu, a potom kazala da je pozvana u kabinet kod državnog sekretara.

Tokom posjete u njegovom kabinetu, kako je navela, vodili su poslovni razgovor, a potom je Koprivica od nje tražio da mijenja izjašnjenje, koje je prošlog petka poslala ministru Danilu Šaranoviću.

Ona je navela da se Koprivica na nju obrušio uvredljivim riječima da "neće više biti pomoćnica ministra, da je bezobrazna i druge omalovažavajuće kvalifikacije"...

Kada mu je direktorica Direktorata odgovorila da sa njom ne može da razgovara na taj način, Koprivica počinje, kako je navela u prijavi, da viče na nju, a potom je sa obje ruke uzeo za njena ramena i grubo gurnuo...

Nakon incidenta, ona je otišla u svoj kabinet, gdje je uznemireno i pod velikim stresom kolegama ispričala šta je doživjela u kabinetu državnog sekretara MUP-a.

Zbog stanja šoka i velike uznemirenosti načelnica MUP-a potražila je i medicinsku pomoć, a u prijavi je dostavila i izvještaj ljekara specijaliste.

Ona je od Uprave policije tražila da je zaštite od Koprivice, jer je nemili događaj na nju izazvao "veliki osjećaj uznemirenosti, straha i nelagode".

"Vijestima" je nekoliko sagovornika u MUP-u navelo da ovo nije usamljen slučaj i da su se slične scene događale u kabinetu državnog sekretara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније