Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.B. [ Portal RTCG ]

10. 09. 2024. 16:09 >> 16:15
Čitaj mi:

NA GP DEBELI BRIJEG

Uhapšeni turski državljani, sumnja se da su falsifikovali dokumenta

Crnogorska policija je na Graničnom prelazu Debeli brijeg, uhapsila tri turska državljanina koji se sumnjiče za krivično djelo falsifikovanje isprava, saopštila je Uprava policije (UP).

Kako je saopšteno iz Uprave polcije, službenici policije su 6. septembra oko 22.40 sati na pomenutom prelazu kontrolisali vozilo francuskih registarskih oznaka kojim je upravljao M.D. (59), turski državljanin.

Sa njim su se u vozilu nalazili I.H.A. (24) i Z.D. (59), takođe državljani Turske.

Tokom kontrole, tvrde iz policijem turski državljani su policijskim službenicima na uvid dali francuske dozvole za privremeni boravak za koje se posumnjalo da su falsifikati.

Nakon prikupljenih obavještenja od lica i konsultacije sa postupajućim državnim tužiocem, protiv I.H.A., Z.D. i M.D. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo falsifikovanje isprava i oni su uhapšeni.

Takođe, službenici Stanice granične policije u Herceg Novom podnijeli su protiv M.D. krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније