Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

03. 09. 2024. 11:11 >> 11:37
1
Čitaj mi:

policija

Do pucnjave došlo nakon verbalnog sukoba između zaposlenih i napadača

Uhapšeni su I.P. (37) i R.R. (40) zbog sumnje da su na objekat pumpe „Z petrol“ u Nikšiću sinoć ispalili više hitaca iz puške, saopšteno je iz Uprave policije.

Nikšićka policija obaviještena je sinoć oko 00.05 časova od strane vlasnika jedne benziske stanice u Nikšiću, da je na toj lokaciji jedno lice ispalilo više projektila iz puške u pravcu ovog objekta i vozila koja su bila parkirana, nakon čega se udaljilo u nepoznatom pravcu.

"Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja ovog događaja policijski službenici su odmah po zaprimanju prijave uspostavili blokadu navedenog područja, a nedugo zatim i locirali lica I.P. (37) i R.R. (40) kojom je prilikom kod I.P. pronađeno vatreno oružje – puška", navode iz policije. 

Oni su, kako navode, dovedena u službene prostorije a vozilo u kojem su se nalazili je privremeno oduzeto.

"Od više lica su prikupljena obavještenja na zapisnik u odnosu na okolnosti ovoga događaja, te je policija došla do saznanja da neposredno prije prijavijenog događaja u objektu pomenute benziske stanice došlo do verbalnog sukoba između pomenutih lica i zaposlenih, nako čega su I.P. i R.R. napustili objekat", ističu iz Uprave policije. 

Međutim, kako navode, nedugo zatim oni su se vratili na lice mjesta i I.P. je iz puške ispalio više projektila u pravcu objekta benziske stanice i parkiranih vozila kojom je prilikom nastala materijalna šteta na objektu i vozilima, dok je na objektu došlo i do požara koji je lokalizovan od strane pripadnika Službe zaštite i spašavanja Nikšić.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se na licu mjesta uviđaj izvrši u prisustvu vještaka, te izvršio kvalifikaciju krivičnog djela – teško djelo protiv opšte sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Po nalogu postupajućeg tužioca I.P. i R.R. su uhapšeni. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније