Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.B. [ Portal RTCG ]

12. 08. 2024. 18:26 >> 18:30
Čitaj mi:

mup saopštio

Prijave u Herceg Novom: Osumnjičeni da su oštetili budžet za 60.000 eura

U Herceg Novom podnijete su tri krivične prijave, protiv četiri fizička i tri pravna lica, osumnjičenih da su utajili porez i oštetili budžet Crne Gore u iznosu od preko 60.000 eura, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Krivična prijava podnijeta je protiv fizičkog lica Ž.B. (61) državljanina Bosne i Hercegovine zbog sumnje da je utajio porez i pravnog lica „BBR sistemi“ u Herceg Novom. Materijalna šteta procjenjuje se u iznosu od 17.990,02 eura.

Takođe je prijava podnijeta i protiv V.D. (48) i S.M (65) - državljanina Srbije zbog sumnje da su utajili porez i pravnog lica „FAGUZ“ doo Herceg Novi.

Materijalna šteta priocjenjuje se u iznosu od 20.448,69 eura.

Prijava je podignuta i protiv D.M. (35) državljanina Srbije zbog osnova sumnje da je utajio porez tokom 2022. godine i protiv pravnog lica „VIJOGOR“ doo Herceg Novi.

Materijalna šteta pričinjenja vršenjem predmetnih krivičnih djela procjenje se u iznosu od 19.922,17 eura.

"Sektor za borbu protiv kriminala će i u narednom periodu nastaviti intenzivne aktivnosti na otkrivanju i procesuiranju odgovornih lica u privrednim poslovanjima, u odnosu na krivična djela koja sa sveukupnom posljedicom nanose štetu po Budžet države i građana Crne Gore", zaključeno je u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније