Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

08. 08. 2024. 17:52 >> 18:00
Čitaj mi:

predao se policiji

Uhapšen Naser Ramaj, terete ga da je oštetio državu za preko dva miliona

U Ulcinju je danas uhapšen Naser Ramaj zbog sumnje da je počinio krivično djelo utaja poreza i doprinosa kao jedan od vlasnika privrednog društva d.o.o „Alart Centar Budva – CG“ čime je oštetio državni budžet u iznosu od 2.044.008,64 eura, saopšteno je iz Uprave policije. Kako su kazali, N.R. je uhapšen nakon što je stupio u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj.

"U nastavku aktivnosti koju su Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odsjeka za borbu protiv korupcije, ekonomskog kriminala i sprovođenja finansijskih istraga realizovali 1. avgusta 2024. godine, u koordinaciji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Kotoru, prilikom koje je lišena slobode V.G., direktorica privrednog društva d.o.o „Alart Centar Budva – CG“ i protiv nje i navedenog privrednog društva podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivična djela utaja poreza i doprinosa, danas je u Ulcinju od strane službenika Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, lišen slobode N.R., nakon što je stupio u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj", saopšteno je iz Uprave policije. 

Kako su kazali, protiv njega je prethodno podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo utaja poreza i doprinosa kao jedan od vlasnika privrednog društva d.o.o „Alart Centar Budva – CG“ čime je pričinjena materijalna šteta Budžetu Crne Gore u ukupnom iznosu od 2.044.008,64 eura. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније