Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J. [ Bar info ]

07. 08. 2024. 19:36 >> 19:37
Čitaj mi:

policija

Dvije osobe povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi u blizini Čanja

Dvije osobe imaju najvjerovatnije lakše tjelesne povrede, koje su dobili u saobraćajnom udesu koji se u 17 sati i 15 minuta dogodio na lokalnom putu prema Čanju, kod skretanja ka hotelu „Pearl Beach“, javlja portal Bar Info.

„U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali automobil marke ‘Mercedes’, kojim je upravljao Baranin A.D. i motocikl ‘BMW” bjelopoljskih registarskih oznaka, kojeg je vozio D.V. Na mjestu suvozača bio je S.V.“, saopšteno je Radio Baru i Bar Infu iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније