Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J.

06. 08. 2024. 11:02 >> 11:02
Čitaj mi:

HERCG NOVI

Nakon verbalnog sukoba potegao nož na sugrađanina

Hercegnovska policija uhapsila je N.B. (30) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu jednog sugrađanina. Policija je uhapsila i N.I. (34) iz Herceg Novog zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

“N.B. je kako se sumnja, e 4. avgusta ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Đenovići, opština Herceg Novi, u prisustvu većeg broja lica, stupio u verbalni konflikt sa operativno interesantnim licem N.I., nakon čega mu N.I. zadaje udarac šakom u predjelu vilice, usljed čega N.B. iz torbice koja mu se nalazila za pojasom vadi nož, i njime zamahuje prema N.I., i u tom trenutku oštećenom licu, koji je pokušavao da razdvoji pomenuta lica u konfliktu, nanosubodnu ranu u predjelu trbuha", piše u saopštenju Uprave policije.

Nakon toga, N.B. i N.I. nastavljaju verbalni koflikt, da bi se ubrzo zatim udaljili sa lica mjesta, dok je osoa koja ih je razdvajala poslata u zdravstvenu ustanovu radi ukazivanje medicinske pomoći, gdje su mu u izvještaju ljekara specijaliste konstatovane tjelesne povrede.

"Ubrzo nakon događaja, službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su uspostavili blokadu užeg i šireg lica mjesta događaja, i prikupili obavještenja, što je rezultiralo brzom identifikacijom osumnjičenog N.B., koji je nakon kraće potrage pronađen i lišen slobode. Kod njega je u momentu lišenja slobode pronađen nož. Protiv N.B. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju i on je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost. Preduzimajući dalje mjere i radnje po pomenutom događaju, policijski službenici su locirali i lišili slobode N.I. i protiv njega podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu N.B. Priveden je Višem državnom tužilaštvu na dalje postupanje”, saopšteno je iz policije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније