Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

06. 08. 2024. 07:50 >> 08:55
Čitaj mi:

BOŽOVIĆ

Požar u Reževićima pod kontrolom, sinoć bilo kritično

Vatrogasci su do jutros gasili požar koji je izbio juče u Reževićima. Vatra se u jednom trenutku sinoć zbog vjetra približila kućama, ali vatrogasci su uspjeli da je zaustave. Načelnik službe zaštite i spašavanja Budva Dragan Božović kazao je da je trenutno požar pod kontrolom.

Božović je u uključenju za "Dobro jutro Crna Goro" kazao da je u jednom trenutku bila kritična situacija.

"Tokom dana nije bilo vjetra i sve su prognoze govorile da neće biti jakog vjetra, međutim, ipak smo bili spremni za sve kritične tačke, postavili smo vozila i vatrogasci i spremno dočekali taj "loši preokret" i na kraju odbranili kuće, naselja, benzinsku pumpu. Mogu reći da nije izgorjela nijedna maslina", kazao je Božović.

Istakao je da je situacija trenutno pod kontrolom.

"Teška noć, ponosan sam na momke koji su dali sve od sebe, u jednom trenutku je bilo jako kritično. Sada je sve pod kontrolom, osim jedan krak požara koji ide prema selu Drobnići", kazao je Božović.

Istakao je da su na tom području ekipe vatrogasne službe, ali da je teren nepristupačan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније