Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

05. 08. 2024. 16:51 >> 17:18
Čitaj mi:

upsul

Preminula državljanka Srbije, pozlilo joj pri izlasku iz mora

Državljanka Srbije S.A.B. (52) preminula je danas nakon što joj je pri izlasku iz mora naglo pozlilo, saopštili su iz Pomorsko operativnog centra Uprave pomorske sigurunosti i upravljanja lukama (UPSUL).

Kako su naveli u saopštenju, Pomorsko operativni centar Uprave pomorske sigurunosti i upravljanja lukama primio je u 14 sati i 30 minuta MEDICO poziv za hitnu evakuaciju člana posade sa jahte ''POLOOONEE'' koja se nalazila na Kraljičinoj plaži u Čanju.

Naime, ženskoj osobi S.A.B. starosti 52 godine, državljanki Srbije, nakon izlaska iz mora naglo je pozlilo i jahta se punom brzinom uputila ka Luci Bar, gdje je oranizovan prihvat od Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

"Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama je uputila čamac SAR-5 sa posadom i istu sprovela na gat-5, u dijelu sidrišta Mornarice Vojske Crne Gore. Iako je posada pokušavala tokom kratke vožnje od 15 minuta da reanimira žensku osobu, ona je i pored intervencije medicinske ekipe iz Bara, preminula", naveli su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније