Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Marko Terzić, TVCG

28. 07. 2024. 12:22 >> 16:14

VIŠE TUŽILAŠTVO U PODGORICI

Uhapšenom zbog nesreće na Skadarskom zadržavanje do 72 sata

Više državno tužilaštvo u Podgorici je nakon saslušanja odredilo zadržavanje do 72 sata za P.D. koji je uhapšen zbog nesreće na Skadarskom jezeru, saopštila je rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, Lepa Medenica.

P.D. je uhapšen zbog nesreće koja se sinoć dogodila na Žabljaku Crnojevića a u kojoj je poginula jedna a povrijeđeno sedam osoba.

Slučaj je preuzelo Više državno tužilaštvo u Podgorici.

TVCG je ranije nezvanično saopšteno i da P.D. nije imao dozvolu za upravljanje plovilom te da se sumnjiči za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Iz Uprave policije je saopšteno da su Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Centar" uhapsili su P.D. (26) iz Podgorice koji je upravljao plovilom koje je učestvovalo u nezgodi na Žabljaku Crnojevića a kada je jedno lice stradalo dok je sedam osoba zadobilo povrede, od kojih dva teže i pet lakše.

Kako je sinoć saopšteno Portalu RTCG iz OKC-a, poginuo je D.V. 

Tri plovila su se sudarila u 22:18 sati. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније