Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

21. 07. 2024. 12:31 >> 12:31

uprava policije

Žabljak: Kontrolisano više osoba i vozila, racija u jednom lokalu

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.

Prema njihovim riječima, ove aktivnosti preduzete su sa ciljem preventivnog djelovanja u odnosu na potencijalna narušavanja javnog reda i mira ili vršenja krivičnih djela.

"Navedene aktivnosti, realizovane uz ispomoć kolega iz drugih gradova koje svojom nadležnošću obuhvata Regionalni centar bezbjednosti „Zapad“, dogovorene su na nedavnom sastanku direktora Uprave policije Zorana Brđanina, rukovodioca Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ Darka Radusinovića, sa predstavnicima policije i lokalne zajednice sa Žabljaka i iste će biti nastavljene i u narednom periodu tokom turističke sezone", navode u saopštenju.

Iz Uprave policije poručuju da nastavljaju da sprovode sve neophodne mjere kako bi osigurali bezbjednost svih građana i turista na teritoriji Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније