Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

21. 07. 2024. 12:23 >> 12:23
Čitaj mi:

berane

Uhapšen osumnjičeni za nelegalnu trgovinu, oduzeta roba vrijedna 47.600 eura

Beranska policija uhapsila je E.Š. (50) iz Novog Pazara zbog sumnje da je počinio krivično djelo nelegalna trgovina.

„Shodno planskim pojačanim aktivnostima na suzbijanju nelegalne trgovine, policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“ su kontinuiranim prisustvom na terenu spriječili nelegalnu trgovinu u vrijednosti od 47.600 eura“, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, policija je u Beranama, u mjestu Lužac kontrolisala je teretno motorno vozilo novopazarskih registarskih oznaka kojim je upravljao E.Š. (50) iz Novog Pazara, Republike Srbije.

„Kontrolom vozila utvrđeno je da je E.Š. prevozio veću količinu robe, u vrijednosti od oko 47.600 eura, za koju nije imao neophodnu dokumentaciju kao dokaz o porijeklu. E.Š. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina“, kazali su iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније