Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J./T.S.

21. 07. 2024. 10:37 >> 10:39
Čitaj mi:

čeoni sudar

Berane: Udes na Gradinskom polju, jedna osoba hitno operisana

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć na Gradinskom polju kod Berana.

Kako saznaje Portal RTCG, na Gradinskom polju, u mjestu Vinicka, u čeonom sudaru dva automobila dvije osobe su zadobile teške tjelesne povrede.

Prema riječima sagovornika iz policije, audi bjelopoljskih oznaka je za sada iz nepoznatih razloga prešao preko pune linije na suprotnu kolovoznu traku i udario u automobil marke KIA andrijevičkih oznaka takvom silinom da je auto prepolovljen u dijelu motora.

Djevojka koja je strana državljanka, saputnica u automobilu KIA, sinoć je hitno operisana u KBC Berane zbog unutrašnjeg krvarenja i trenutno je stabilno.

Teške povrede ima i vozač audija, dok su još dvije osobe lakše povrijeđene.

Policija je obavila uviđaj i uzela uzorke krvi vozača zbog sumnje na vožnju pod dejstvom alkohola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније