Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

P.R.

20. 07. 2024. 14:17 >> 14:16
Čitaj mi:

UHAPŠEN U BUDVI

Državljanin Srbije fizički napao i oteo vanbračnu suprugu?

Budvanska policija uhapsila je Đ.D. (32) iz Srbije zbog sumnje da je fizički napao vanbračnu suprugu, oteo iz Pančeva i doveo u Crnu Goru, saopštila je Uprava policije.

Kako navode, budvanska policija je juče obaviještena od strane Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol - Europol - Sirene da je roditelj u Pančevu prijavio da njena ćerka, koja se nalazi u Crnoj Gori sa nevjenčanim suprugom, strahuje za svoj život.

Nakon toga, policija je locirala automobil marke BMW, osobu Đ.D. i oštećenu, koja je imala vidne povrede u predjelu glave i tijela.

"Utvrđeno je da je pomenute povrede nanio Đ.D. primjenom grubog nasilja dok su se nalazili u porodičnoj kući u Pančevu, te da je, protivno njenoj volji, primjenom sile i prijetnje po njen život i tijelo, iz Pančeva doveo u Crnu Goru", istakli su u saopštenju.

Oštećena je upućena na ukazivanje ljekarske pomoći.

"Od nje i Đ.D. u službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Budva prikupljena su obavještenja na zapisnik", dodali su u saopštenju.

Sa svim je, kako navode, upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

"On se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da se u radnjama Đ.D. stiču elementi krivičnog djela otmica. Po nalogu postupajućeg tužioca Đ.D. je lišen slobode", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније