Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

20. 07. 2024. 12:45 >> 12:50
Čitaj mi:

SPRIJEČEN DALJI SUKOB

Policija ispituje slučaj u kojem su fizički napadnuti medicinski radnici

Policija preduzima radnje iz svoje nadležnosti u odnosu na događaj u kojem su sinoć fizički napadnuti medicinski radnici, saopšteno je iz Uprave policije.

"Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić obaviješteni su sinoć u 01:10 časova od strane medicinskih radnika Hitne medicinske pomoći Nikšić, da su u ambulanti prilikom pružanja pomoći jednom maloljetnom licu, fizički napadnuti od strane više lica, odnosno članova porodice lica kojem je ukazivana ljekarska pomoć", navode u saopštenju. 

Na lice mjesta su, kako ističu, izašli policijski službenici koji su spriječili dalji sukob, te preduzimajući radnje iz svoje nadležnosti, došli do sumnje da su medicinski radnici fizički napadnuti od strane M.J. (47) i N.J. (23) sa kojima je u društvu bilo više lica, te se utvrđuje da li je još neko od njih učestvovalo u ovom događaju u kojem su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede.

"Sa svim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji, radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovoga događaja, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela", poručuju iz policije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније