Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.B. [ Portal RTCG ]

13. 07. 2024. 15:10 >> 12:37
6
Čitaj mi:

REAGOVANJE

Uprava policije: Đukanović nas nije obavijestio o atentatu

Bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nije upoznao Upravu policije da organizovana kriminalna grupa iz jedne susjedne zemlje navodno planira da izvrši atentat, saopštila je UP.

Uprava policije reagovala je na današnju informaciju koju su objavile Vijesti da je, navodno, Đukanović obaviješten da se na njega sprema atentat“.

"Uprava policije nije upoznata sa informacijom koja je objavljenja na portalu Vijesti, a koju je potvrdio kabinet bivšeg predsjednika Crne Gore. Naglašavamo da bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, kao ni „određeni međunarodni zvaničnici iz obavještajne zajednice“ nisu upoznali Upravu policije Crne Gore „da organizovana kriminalna grupa iz jedne susjedne zemlje navodno planira da izvrši atentat, u sprezi sa bezbjednosnim službama jedne druge susjedne zemlje", piše u reagovanju UP. 

Istakli su i da je Uprava policije tačno i blagovremeno odgovorila na upit ND Vijesti.

Podsjetimo, u tekstu koji je objavljen na Vijestima piše da je izvor blizak Đukanoviću rekao da ga je visoki strani vojni zvaničnik sa Kosova obavijestio da organizovana kriminalna grupa iz jedne susjedne zemlje navodno planira da izvrši atentat, u sprezi sa bezbjednosnim službama jedne druge susjedne zemlje.

Odgovarajući na pitanje da li je Đukanoviću pojačano obezbjeđenje, iz njegovog kabineta su saopštili da je smanjeno.

"Promjene u obezbjedjenju u tom periodu su se dogodile utoliko što je ukinuto obezbjedjenje na mjestu stanovanja bivšeg Predsjednika u dnevnoj smjeni".

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније