Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

10. 07. 2024. 06:33 >> 18:02
1
Čitaj mi:

ĐAKOMO BOZOLI U BJEKSTVU

Italijanski mediji: Osumnjičeni za ubistvo možda u Crnoj Gori

Italijanska policija ovih dana traga za Đakomom Bozolijem, osumnjičenim da je ubio svog ujaka. Italijanski mediji spekulišu da Bozoli pobjegao u pravcu Crne Gore ili Albanije. Tamošnja policija nije ni demantovala niti potvrdila ove navode.

Đakomo Bozoli, osumnjičeni za ubistvo svog ujaka pobjegao je nakon tog zločina sa svojom partnerkom i njihovim sinom, prenijeli su italijanski mediji.

Posljednjih dana, Bozoli je navodno viđen u Marbelji u Španiji, ali ni to nije još potvrđeno. 

"Bogati italijanski industrijalac osuđen za ubistvo svog ujaka i bacanje njegovog tijela u fabričku peć nestao je sa članovima svoje porodice, neposredno prije nego što je trebalo da bude izrečena kazna doživotnog zatvora. U toku je međunarodna policijska potjera", navode mediji u Italiji.

Bozoli se sumnjiči da je pobjegao iz svog doma na jezeru Garda u sjevernoj Italiji sa partnerom i devetogodišnjim sinom u svom Maseratiju, nekoliko dana prije nego što su sudije Vrhovnog suda potvrdile njegovu optužnicu za ubistvo ujaka Marija Bocolija u oktobru 2015. u njihovoj porodici. 

Vrhovni sud je prethodno potvrdio navode nižeg suda da se Bozoli (39) žustro raspravljao sa svojim ujakom oko vođenja livnice u blizini Breše, te da je nakon ubistva angažovao osoblje da mu pomogne da utovari njegov leš u peć nakon što ga je ubio.

Kada je policija stigla u Bozolijevu kuću da ga odvede u zatvor, zatekla je kuću zatvorenu.

"Iznad svega, možda je imao za cilj da se sakrije u zemljama koje nisu članice EU u kojima izručenje nije omogućeno. Poslednjih dana kruže glasine svih vrsta, uključujući i onu da bi bjekstvo u Španiju bilo razrađena šema, radi obmane kako bi se umjesto toga prikrilo Bozolijevo bjekstvo prema Crnoj Gori ili Albaniji. Spekulacije, trenutno. Pošto je bio u Španiji, mogao je i lako da krene automobilom, pa brodom u Maroko, da nestane lakše nego što bi to u Evropi", piše Italijanski Today Cronaca.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније