Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj.

04. 07. 2024. 19:54 >> 20:14
1

REAGOVANJE

Drecun: Nijesam aktivirao eksploziv na Cetinju, Šćepanović mi crta metu

Cetinjanin Nikol Drecun demantovao je da je kriv za aktiviranje eksploziva 20. juna u Prijestonici kada su poginule dvije, a povrijeđene tri osobe. On se obratio javnosti nakon što je direktor za Sektor za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović saopštio da je N.D. (1993) osumnjičen za aktiviranje eksplozivne naprave, a mediji prenijeli da je riječ o Drecunu. Poručio je da mu Šćepanović crta metu.

 

Reagovanje Drecuna prenosimo integralno:

Povodom današnje pres konferencije Uprave policije gdje su saopštili da su rasvijetlili ubistva na Cetinju i saopštili inicijale, a mediji prenijeli moje ime i prezime, što iz UP nijesu demantovali, prinuđen sam da se obratim crnogorskoj javnosti i saopštim istinu.

UP, očigledno na čelu sa gospodinom Šcepanovićem, nastavlja da mi crta metu i podmeće stvari. Gospodin Šćepanović nije bio tako ažuran i efikasan u svom poslu, kada su mene dva puta pokušali da ubiju na Cetinju. Na te pokušaje ostao je nijem i očigledno nezainteresovan da ih riješi, jer je vjerovatno priželjkivao da isti i uspiju u namjeri da me ubiju, pa kada to oni nijesu uspjeli, isti se dosjetio da mi smješta i podmeće za događaj na Cetinju.

Apsolutno nemam nikakve veze sa ubistvima na Cetinju od 20. juna, jer kako sam i naveo, zbog ugroženosti moje bezbjednosti i dva pokušaja mog ubistva, a nakon oduzimanja blindiranog vozila,(na dan mog redovnog javljanja policiji), čime su željeli da me postave kao laku metu, tada sam shvatio, da policija ne radi na žaštiti svih građana, već na uklanjanju svakog vida zaštite koje preduzimam u cilju zaštite života.

S obzirom na to da nijesu uspjeli da me ubiju, UP na čelu sa Šćepanovićem, pribjegava drugim metodama, a to je podmetačinama i lažiranjima.

Kategorično negiram bilo kakvu umiješanost u događaj na Cetinju i to bih lako dokazao da ima pravne države i da nijesam već proživio pakao pravičnog djelovanja policije.

Podsjećam javnost da sam 2020. godine jedva preživio policijsku torturu, koju sam odmah prijavio, ali nije bilo sluha i niko nije stao u žaštitu prava i pravde, pa naposljetku i mene. Da govorim istinu, utvrdilo se dostavljanjem SKY prepiski i svi su mogli vidjeti kakav sam pakao prošao. Tada se takođe policija hvalila sa dobrim rezultatima, a svi su bili plod podmetačina i torture.

S obzirom na to, da je gospodin Šćepanović poznat kao policajac koji se ne ustručava da podmetne, to me i ne iznenađuje, već zarad svoje karijere i skivanja svojih nedjela, spreman da podmetne.

Zar nije tako “Tigre”, rekoše neki na SKY aplikaciji!!!

Podsjećam na događaj sa Cetinja, postavljanje bombe ispod vozila Simovića, gdje je Šćepanović ekspresno uhapsio kuma Simovića i za medije objavio da je rasvijetlio to djelo, pa je tužilac odbacio njegovu krivičnu prijavu i utvrdilo se da isti nemaju veze sa tim. Očigledna namjera Šćepanovića je bila da izazove sukob između drugova i kumova. O tom podmetanju Šćepanovića niko nije govorio i isti je nesmetano nastavio sa tim metodama.

Gospodin Šćepanović je na presu pokazao veliki neprofesionalizam i prilikom izlaganja izašao iz okvira svojih ovlašćenja, preuzimajući ulogu svih organa u državi. Pa mu postavljam pitanje, šta ima lično protiv mene, jer i nastup i podmetanje govori da se radi o ličnoj stvari.

Povodom saopštenja da sam ja pucao na Roganovića 2017. godine, SKY je dokazao o kakvom se priznanju radi. Pod neviđenom torturom, gdje sam bio spremam da sebi oduzmem život, jer nijesam mogao podnijeti tu torturu. Pa sada vjerovatno želite taj metod da ponovite.

Pitam se, treba li da opet čekam par godina da se pojave neke aplikacije, prepiske ili dokazi, gdje ću dokazati istinu da se radi o podmetnutim dokazima ili će nadležni organi početi da rade svoj posao u skladu sa zakonom.

Pozivam Šćepanovića da javno predoči dokaze protiv mene, da javnost sama zaključi o vašim podmetačinama, a ne da igrate na kartu javnog mnjenja, gdje ćete misterioznim dokazima ubijediti javnost o mojoj umiješanosti i tako onemogućiti sudu da donosi odluke u skladu sa zakonom, nego pod pritiskom javnosti.

Molim sve poštene i časne policajce, posebno službenike Forenzičkog centra, da ne učestvuju u eksperimentima i nečasnim radnjama Šćepanovića i njemu sličnim.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније