Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

03. 07. 2024. 15:26 >> 15:26

bar

Krivične prijave protiv državljana Srbije zbog sumnje u nedozvoljenu gradnju

Policija je u Baru podnijela krivičnu prijavu protiv dva državljanina Srbije zbog sumnje u nedozvoljenu gradnju i navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja, saopštili su iz Uprave policije.

"Naime, službenici Jedinice za suzbijanje ekonomskog kriminala su Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeli krivičnu prijavu protiv B.T.(60), zbog sumnje da je izvršila krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građenje. Ona je kako se sumnja, u mjestu Skala, u Baru, u martu ove godine, na jednoj katastarskoj parceli započela građenje objekta bez prijave građenja i potrebne dokumentacije, što je i utvrđeno kontrolom od strane Urbanističko-građevinske inspekcije koja je o navedenom sačinila zapisnik o inspekcijskom pregledu i donijela Rješenje o obustavi radova", navodi se u saopštenju policije. 

Kako su kazali, osumnjičena je izbjegla plaćanje poreza i drugih dažbina čime je nanijela štetu budžetu Crne Gore u iznosu od oko 60.000 eura.

Dodaju da je krivična prijava podnijeta protiv D.B. (35) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

"Pomenuto lice, prilikom izvršene kontrole prisustva alkohola u organizmu, nije imalo kod sebe identifikacioni dokument, te je policijskim službenicima dao netačne lične podatke i iste doveo u zabludu prilikom sačinjavanja zapisnika i prekršajne prijave zbog prekršaja iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima", zaključili su iz policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније