Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.T./M.V.

20. 06. 2024. 14:27 >> 14:35
2

PRVI PODACI IZ ISTRAGE

Eksploziv postavljen na drvetu, aktiviran daljinskim upravljačem

U napadu eksplozivom na Cetinju jutros korišćena je mina rasprskavajućeg usmjerenog dejstva - (MRUD), pokazali su prvi podaci iz istrage.

Kako prenosi Televizija Crne Gore, eksplozivna naprava je najvjerovatnije bila zakačena za drvo ispred ulaza u teretanu.

Vjeruje se da je aktivirana daljinskim upravljačem. 

Dvije osobe stradale su jutros u eksploziji koja se oko 9 sati dogodila kod Sportskog centra na Cetinju.

Kako Javni servis saznaje, stradali su Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, dok se Uprava policije oglasila zvanično sa saopštenjem navodeći da su tri osobe povrijeđene. 

Doktor bolnice 'Danilo I' na Cetinju Predrag Milošević potvrdio je da su tri osobe povrijeđene u jutrošnjoj eksploziji.

Tri osobe koje su povrijeđene u eksploziji koja se jutros dogodila na Cetinju transportovane su u Klinički centar Crne Gore.
Kaluđerović je stradao na licu mjesta, dok je Roganović podlegao povredama. 

Državna tužiteljka Danka Ivanović Đerić kazala je da su dvije osobe podlegle povredama, a da su tri povrijeđene u eksploziji koja se jutros oko 9 sati dogodila na Cetinju.

Nezvanično saznajemo da su povrijeđeni Mihailo Borozan, Tanasije Jovanović i Desanka Vujović. Iz Uprave policije zvanično su se oglasili sa saopštenjem da su policijski službenici odmah po saznanju o događaju izašli na lice mjesta.

"U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te rasvjetljavanja ovoga događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, preduzimaju intenzivne izviđajne mjere i radnje, a o čijem toku i ishodu će javnost biti blagovremeno obaviještena", saopštili su iz policije. 

Uviđaj je u toku, a na licu mjesta su i ekipe Službe zaštite i spašavanja i Hitne pomoći.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније