Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M.

17. 06. 2024. 12:59 >> 14:04
1

NA ZAHTJEV SAD-A

Milović odobrio hapšenje ruskog državljanina osumnjičenog za miješanje u američke izbore

Ministar pravde Andrej Milović odobrio je hapšenje ruskog državljanina A.M. zbog nezakonitog miješanja u izborni proces u Sjedinjenim Američkim Državama inezakonitog finansiranja u SAD, saznaje nezvanično Portal RTCG.

Ruski državljanin se nalazi u Crnoj Gori.

Sjedinjene Američke države su uputile zahtjev Crnoj Gori za "privremeno pritvaranje" A.M. na osnovu naloga za hapšenje koji je izdao Okružni sud u Njujorku u vezi sa nezakonitim miješanjem u izborni proces inezakonito finansiranje u SAD.

U aprilu je porota u Arizoni podigla optužnicu protiv 18 ljudi zbog sumnje da su se miješali u predsedničke izbore 2020. Među njima su i članovi tima bivšeg predsjednika SAD Donalda Trampa, prenosi Reuters, pozivajući se na mišljenje Višeg suda okruga Marikopa u Arizoni i državnog tužioca Krisa Mejsa.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније